Betaalgemak

Vertrouwd, veilig en gemakkelijk online kopen
Bij PlafondSpecht denken wij aan uw beveiliging. Alle informatie die u op PlafondSpecht.nl invoert wordt gecodeerd (256 bits). Dit houdt in dat uw gegevens, de samenvatting van uw bestelling en de betalingsgegevens niet worden onderschept door derden en strikt versleuteld bij ons doorkomen. U kunt dus met een gerust hart en in alle vertrouwen en vooral in alle veiligheid winkelen! Bij PlafondSpecht.nl heeft u de keuze uit verschillende betaalmethoden.

Betalen met iDeal
Met iDEAL kunt u bij PlafondSpecht.nl vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde Internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. U kunt iDEAL gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO,  Friesland Bank, ING, Rabobank, ASN Bank, Triodes Bank, Van Lanschot Bankiers en SNS Bank. Aan betaling met IDEAL zijn geen kosten verbonden..

Bankoverschrijving
U kunt uw bestelling betalen via een normale bankoverschrijving. Tijdens het bestelproces kiest u voor betaling via bankoverschrijving. Na afronding van de bestelling onvangt u een bevestiging van uw bestelling in uw emailbox met een instructie op welke rekening het geld moet worden overgemaakt. Wij wachten met het verzenden tot de rekening is voldaan. Zodra wij uw bestelling gaan verzenden ontvangt u hiervan een bericht.

Betalen met Creditcard (VISA & Mastercard)
Wanneer u kiest voor een Creditcard betaling, wordt uw computer via een Secure Socket Layer 256 bit beveiligde lijn naar onze payment provider geleid. Dit houdt in dat uw gegevens versleuteld verstuurd worden. Zodra Mollie uw betaling ontvangen heeft, krijgen wij een akkoord binnen en zullen wij uw bestelling verwerken. PlafondSpecht heeft geen inzicht in de door u ingegeven Creditcard gegevens. PlafondSpecht.nl maakt gebruik van 3D Secure voor zowel VISA als Mastercard  Dit systeem garandeert dat uw creditcard niet door derden wordt misbruikt. Aan betaling met een creditcard zijn kosten verbonden.

AfterPay
U kunt met AfterPay veilig en gemakkelijk betalen via een digitale acceptgiro na ontvangst uw bestelling. Voordeel hierbij is dat uw bestelling direct verwerkt kan worden zonder dat wij hoeven te wachten op uw betaling. Daarnaast ontvangt u eerst de goederen en hoeft u de bestelling niet direct te betalen. AfterPay voert dan het volledige betaalproces achteraf uit wat betekent dat u een factuur van AfterPay ontvangt om de gekochte producten te betalen. Ter goedkeuring van uw verzoek om een betaling te verrichten voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u de betaling voldoen middels een andere betaalmethode. Aan betaling met AfterPay zijn kosten verbonden.

PayPal
PayPal is een simpele, snelle en veilige manier om online te betalen. PayPal is beschikbaar in 193 landen en 26 valuta’s. U kunt flexibel online betalen via CreditCard, bankrekening of via uw PayPal saldo. Het voordeel is dat u niet elke keer uw financiële gegevens hoeft in te vullen maar enkel inlogt met uw PayPal account. Aan betaling met PayPal zijn kosten verbonden.